Din genvej til det tyske marked

Det store land mod syd opfattes som et udvidet hjemmemarked for mange danske virksomheder. Det er der flere gode grunde til. Her er kulturel lighed, geografisk nærhed og et stort, købestærkt publikum. Men det er ikke nødvendigvis en let sat sag at komme ind på det tyske marked, hvis du ikke har forståelse for de kulturelle og lovmæssige forskelle, der er på Danmark og Tyskland.
Vi har styr på forskellene og vil gerne være bindeled for danske virksomheder eller privatpersoner, der ønsker at investere, etablere sig eller finde nye kunder i Tyskland. Vi laver med andre ord en del mere end at holde styr på tallene.

Lavpraktisk hjælp

Vi hjælper f.eks.  gerne med specifikke erhvervs- og befolkningsstatistikker, der kan hjælpe dig til at finde de rette kundegrupper og den bedste placering for din virksomhed. Men vi kan også helt lavpraktisk hjælpe dig med at få de rette oplysninger ind på din hjemmeside, så den matcher tysk lovgivning. Vi har også styr på formalia, hvis du vil oprette en tysk webshop. Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe med.

Tyske selskaber

Hvis vi sammenligner Danmark og Tyskland, er det klart mere besværligt at starte et selskab i Tyskland. Men vi har fuldstændig styr på fremgangsmåde og regler, når målet er et GmbH. Du slipper for en masse unødigt papirarbejde og kan koncentrere dig om din virksomhed. Vi rådgiver om fordele og ulemper ved de forskellige tyske selskabsformer.

Vi omsætter både de tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk, så du kan føle dig helt tryg i vores samarbejde.

 

Kontakt os

Book et uforpligtende møde

Ring til os på
+49 4608 89299 0
eller mail på
marco.ehlert@danrevision.net

Kontakt os
bubble